Naročilo, plačilo in dostava


Naročilo lahko izvedete z registracijo v naši spletni trgovini, če tega ne želite, pa nam ga lahko enostavno pošljete na naš e-mail; info@efect.si, z vašimi podatki dostave.

Rok dobave je 2-3 delovne dni za celo Slovenijo, dostava pa se vrši preko Pošte Slovenija.

 

Plačilni pogoji:

 

Spletna trgovina www.efect.si vam omogoča naslednje načine plačila:

-z gotovino po povzetju (v plačilnih možnostih izberite opcijo Plačilo po povzetju), naročeno plačate dostavljalcu z gotovino (plačate preko UPN obrazca, za kar vam Pošta Slovenije zaračuna provizijo 0,96€)

-po predračunu,po elektronski pošti info@efect.si ali po telefonu 040/816-404 nam vnaprej sporočite svojo željo po izdelavi predračuna, mi pa vam bomo v najkrajšem možnem času posredovali predračun v .pdf obliki (predračun velja 1 dan)

-preko PAYPAL plačilnega sistema – po elektronski pošti info@efect.si ali po telefonu 040 816-404 nam lahko vnaprej sporočite svojo željo po plačilu preko Paypal sistema, mi pa vam bomo v najkrajšem možnem času posredovali predračun v .pdf obliki (predračun velja 1 dan), kateri bo vseboval Paypal račun, na katerega nakažete znesek plačila.

PAYPAL plačilni sistem podpira plačevanje z naslednjimi kreditnimi karticami;

VISA, MasterCard, American Express ali Discover


 

Če naročila ne prejmete najkasneje v roku 3 delovnih dni od oddaje naročila, vas naprošamo, da nas kontaktirate, da s pomočjo sprejemne številke paketa izsledimo  trenutno lokacijo vašega naročila, ter tako omogočimo prevzem.

 

Stranka, ki naročila ne sprejme oz. ne prevzame, izgubi pravice za vsa nadaljna naročila, razen ob poplačilu nastalih stroškov vračila paketa (poštnina in znesek vračila paketa)


Ob naročilu vsakega para leč, vam priložimo še; 

  • škatlico za shranjevanje leč v vrednosti 10€ GRATIS

ter navodila za nego in uporabo Efect kontaktnih leč.

 

 

Osebni prevzem


Vaše naročilo lahko prevzamete tudi osebno. Pred tem vas prosimo, da nas kontaktirate, da se o prevzemu dogovorimo.

Osebni prevzem je možen za naročila višja od 200,00 €.

 

Kontakti:

Tel: 040/816-404

e-mail; info@efect.siDomovDomov

paypal

Novi izdelki

Trenutno ni novih izdelkov